Over Lens

Welkom bij de theatermakers van Lens

Scene uit "Antigone"
Scene uit "Antigone"

Vanuit theaterzaal de Wilde Wereld in het centrum van Wageningen maakt Lens ieder jaar verschillende producties voor zowel beginnende, als ervaren spelers. Het máken van voorstellingen staat bij Lens centraal.  Onder begeleiding van professionele docenten worden spelers gestimuleerd om tijdens het proces de eigen en andermans grenzen te verkennen én te verleggen. Bij Lens doe je meer dan toneelspelen, je maakt theater.

Wil met ons theatermaken door zelf te spelen?

Wil je je opgeven voor een nieuwe productie?
Bekijk onze
agenda voor een overzicht van al onze voorstellingen en activiteiten.

 

Wil je die digitale nieuwsbrief van Lens per mail ontvangen? Mail dan naar stichtinglens@hotmail.com, en laat een berichtje achter!

 

 

 

Seizoen 2016-2017 start in september!

Het nieuwe seizoen van Stichting Lens zal in het teken staan van... de liefde! Met een beginnersproductie in september en een gevorderdenproductie in januari, is er voor ieder wat wils.

 

In september start de beginnersproductie, onder leiding van regisseuse Annigje de Winter. Iedereen die wil, kan aan deze productie meedoen! Annigje zal het stuk 'verslaafd aan liefde' regisseren, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Geurtz.

 

In januari 2017 start de productie voor spelers die al wat ervaring hebben en uitgedaagd worden. Deze productie zal het stuk 'Don Juan' spelen, onder leiding van regisseur Jurriaan Kamp.

 

Zie de flyer hieronder voor meer informatie! En natuurlijk kan je je nu alvast opgeven voor een van de twee producties. Dat doe je door het reserveringsformulier in te vullen.

 

 

Lens Nieuws

 

* De start van het seizoen 2016-2017 was een groot succes! Elke donderdag zijn er nu repetities van de startproductie 'Verslaafd aan Liefde', onder leiding van Annigje de Winter!

 

* Foto's van een van de repetities van 'Antigone', staan online!

 

* Er staan nieuwe foto's van afgelopen producties op de site. Kijk op onze fotopagina om ze te bekijken.

 

 

Lens zoekt...

 

LENS zoekt vrijwilligers die 1 of enkele malen per jaar hand- en spandiensten zouden willen verrichten, zoals flyeren, kaartverkoop, decorbouw etc.

Ook kan LENS nog mensen in het bestuur gebruiken. Met name op het vlak van de PR. Dus als jij wat vrije tijd over hebt, graag praktisch bezig bent en/of graag ervoor zorgt dat anderen zich kunnen uitleven, mail: stichtinglens@hotmail.com of kijk op www.stichtinglens.nl voor meer info.

Lens doet meer!

Wij doen nog meer; regelmatig organiseren wij workshops, openbare repetities/lessen en lezingen. Ook is het mogelijk om via ons een van onze docenten voor een van uw activiteiten in te zetten. U kunt contact met ons opnemen middels de e-mail.

Contact Lens

Contact Lens

Op deze website kun je een heleboel informatie over Lens vinden. Toch nog vragen? Laat het ons weten. We reageren zo snel mogelijk (maar meestal lukt dat niet dezelfde dag).


Lens Theatermakers
Burgtstraat 1
6701 DA Wageningen

Of mail ons op stichtinglens@hotmail.com.


Je vindt ons in De Wilde Wereld.

 

Lens heeft nu ook Twitter! Volg ons!